DESIGN PENTRU FIECARE ZI • ⭐ (4,8/5) 1000+ DE RECENZII

Despre noi

Dovido ajută la înfrumusețarea locuințelor din anul 2019. Este adevărat că călătoria noastră nu durează mult. Cu toate astea că suntem o companie tânără, totuși avem ambiții mari de a realiza ceva mare.

 

Scopul nostru este să satisfacem cerințele tuturor, chiar și cei mai pretențioși clienți. Dorim să aducem un zâmbet chiar și cu cel mai mic decor. Fiecare lucru mic contează, lucrurile mici acumulate creează un sentiment de fericire de nedescris. Suntem interesați de designul casei, așa că intenționăm să urmăm tendințele și să creăm noi produse care ar putea decora interiorul vostru. Încercăm să facem oferta noastră variată. Fiecare dintre voi are un stil unic și dorința noastră este ca toți să poată alege cu adevărat.

 

Povestea noastră

Călătoria noastră a început cu mult înainte de aceasta. Ne-a fascinat ideea de a transforma spațiul relativ ieftin și ușor. Ne rămânea doar să realizăm aia, cu ce se juca mintea noastră de mult timp. Am început la fel ca orice magazin online. Am vândut accesorii pentru casă, tapete și tablouri. Cu toate acestea, nu a durat mult și am constatat că nu ne este suficient. Că vrem ceva mai mult și mai ales ceva al nostru. Pentru a oferi ceva de care vom fi convinși, ceva produs cu dragoste.

 

Prin urmare, am decis să începem să producem tablouri. Am achiziționat o imprimantă a cărei tehnologie este descrisă ca fiind cea mai ecologică. Pentru ca tabloul să fie întins corect pe cadru, am decis să achiziționăm un dispozitiv pentru încadrarea tablourilor. Am furnizat și prelucrat motivele, încercând să le diferențiem de alte magazine online. Am inventat propriul nostru ambalaj, astfel încât tabloul să poată fi livrat în siguranță, astfel încât clientul nostru să nu fie nevoit să se deranjeze cu ajutorul dispozitivelor de suspendare și, cel mai important, ca produsul să mângâie sufletul la deschiderea pachetului. Aveam nevoie doar de un singur lucru pentru a ne crea propriile cadre. De-a lungul timpului, acest obiectiv a devenit și realitate. Astăzi putem spune, că întregul proces de producție a tablourilor avem în mâinile noastre. Tablourile dovido sunt împodobite cu câteva lucruri mici, cu ajutorul cărora este imposibil să nu se observe că ne gândim cu adevărat la clientul nostru.

 

Cum producem tablouri în Dovido

 

 

Echipa noastră

În familia noastră dovido ne ajutăm cu toate. Împreună cu forțele noastre vrem să construim un brand astfel încât nu numai noi, ci și fiecare dintre clienții noștri să fim mândri. Suntem o echipă tânără, de încredere și ambițioasă. Echipa noastră se concentrează pe marketing, gestionarea aprovizionării, asistența pentru clienți, rezolvarea comenzilor, manipularea tipăriturilor, producția cadrelor, ambalarea și expedierea. În prezent avem chiar propriul nostru designer grafic, care își transformă desenele în opere de artă unice și mereu actualizate. Avem disponibili și proprii bloggeri care oferă articole pentru revista noastră dovido. Dovido nu este doar un magazin online, ci este, de asemenea, un loc în care vă puteți lua inspirații.

 

Viziunea noastră

Clienții noștri mulțumiți veți găsi nu numai în România, ci și în alte părți ale Europei. Dovido înfrumusețează locuințe din Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Slovenia și Croația. În viitorul apropiat, intenționăm să ne extindem în alte țări și să devenim treptat un lider în Europa. Vrem să construim un brand care să fie recunoscut, un produs care să fie găsit cu mândrie în casele clienților noștri. De aceea nu uităm nici de oferta noastră. În prezent ne concentrăm eforturile pe producerea posterelor proprii, care vor fi unice datorită designerului nostru grafic. Ne propunem să ne dezvoltăm constant activitățile să extindem producția de tablouri și, ulterior, să ne dezvoltăm propria noastră producție de tapete. Datorită muncii noastre grele, credem că produsele realizate cu dragoste vă vor prinde și pe voi.

 

Cum arată la noi

  

  

 

Dovido, specialist pentru locuințe frumoase

 


Transport gratuit peste 580,00 lei
Produse în stoc expediem imediat
Cel mai vast sortiment tapet și decorații
Fabricat în UE calitate de imprimare premium