SUMMER SALE☀️Reducere 5% extra cu codul: SUMMER5 *doar până duminică

Cooperare angro - Dropshipping

 

Dovido decorează locuințele din anul 2019. Suntem o companie tânără, dar ambițioasă, interesată de designul locuințelor. Ne concentrăm pe producerea produselor, care înfrumusețează locuințele prin întreaga lume. Scopul nostru este de a înfrumuseța interioare cu produsele noastre, dar mai ales de a face clienții noștri să zâmbească.

 

Produsele noastre

Despre ce accesorii interioare vorbim? Dovido își concentrează activitatea pe producția tablourilor, tapetelor și posterelor. Toate produsele, pe care le oferim au trecut printr-un proces, prin care am încercat să surprindem fiecare detaliu.

Tablouri

Tablourile sunt imprimate pe pânză flexibilă de înaltă calitate, cu o greutate de 370 g/m2, pânza este realizată dintr-un amestec de bumbac și poliester. Tablourile sunt imprimate lent la calitate înaltă, apoi pânza este întinsă corespunzător pe un cadru din lemn de înaltă calitate. Producem tablouri de 1-piesă, tablouri de 5-piese în două forme (cu părți drepte și cu părți neregulate) și moderne seturi de tablouri.

Tapete

Tapetele sunt imprimate pe vlies de înaltă calitate cu o structură netedă și o greutate de până la 170 g/m2. Datorită tehnologiei moderne de imprimare UV cu jet de cerneală tapetele se pot lăuda cu o rezistență excelentă a suprafeței și stabilitatea culorilor.

Tapete autoadezive

Tapetele autoadezive sunt imprimate pe material de înaltă calitate, cu o structură fină și o suprafață mată. Imprimarea se aplică folosind tehnologia modernă UV-led pe tapet cu o grosime de 90 µm. Tapetele autoadezive sunt PVC-free (nu conține clorura de polivinil). Tapetele sunt acoperite cu lipici acrilic puternic.

Postere

Posterele sunt imprimate cu tehnologie HD pe hârtie de înaltă calitate cu o greutate de 200 g/m², în timp ce reproducerea perfectă a culorilor este asigurată. Posterele sunt livrate separat cu un cadru. Partea din față este protejată de plexiglas. Pe partea din spate este o placă MDF, pe care sunt atașate cârlige pentru agățat. Producem postere cu și fără passepartout. Oferim cadru în trei culori.

Avem disponibile produse, al căror design a fost conceput direct de designerul nostru grafic. Fiecare produs este ecologic (COV, PVC FREE, GREENGUARD GOLD certificarea), folosim cele mai ecologice tehnologii și culori ecologice fără mirosuri care nu emană substanțe nocive. Produsele pot fi astfel amplasate în orice cameră, chiar și în camera copiilor. 

 

Expedierea produselor

 Tapete, tablouri și postere încercăm să producem în 24 de ore. Clienții noștri mulțumiți găsiți nu numai în România, dar și în alte părți ale Europei. Dovido înfrumusețează locuințe în Cehia, Ungaria, Slovenia, Croația, Slovacia, Germania și Polonia. În prezent trimitem produse în Bulgaria, Grecia, Franța și Italia. Ne propunem să ne dezvoltăm constant activitatea. Cu siguranță nu ne opunem extinderii în alte țări.

 

Posibilități de cooperare

Dacă sunteți interesați de produsele noastre sau vedeți în noi potențialul  suntem deschiși la orice formă de cooperare. Cooperarea angro este posibilă în cantități mari, dar și cu achiziția zilnică în cantități mai mici, sau sub formă de dropshipping. De asemenea, acceptăm cooperarea cu hoteluri, dezvoltători, arhitecți sau designeri de interior.

Dacă sunteți interesați serios contactați-ne la wholesale@dovido.sk (doar în limba engleză), unde vom conveni împreună asupra unor condiții mai detaliate.

 

Ne va face plăcere să stabilim o cooperare cu dumneavoastră.

 


Transport gratuit peste 580,00 lei
Produse în stoc expediem imediat
Cel mai vast sortiment tapet și decorații
Fabricat în UE calitate de imprimare premium